Máte otázky? Neváhajte nás kontaktovať, ochotne Vám pomôžeme!

NAŠE PRODUKTY

Atypický kontajner

ATYPICKÉ KONTAJNERY

Kancelársky kontajner

KANCELÁRSKE KONTAJNERY

Sanitárny kontajner

SANITÁRNE KONTAJNERY

Skladový kontajner

SKLADOVÉ KONTAJNERY

Kontajnerová zostava

KONTAJNEROVÉ ZOSTAVY

PREČO SI VYBRAŤ PRÁVE NÁS?

Naša firma sa objavila na trhu v roku 1993. Od tohto roku sa venujeme výrobe univerzálnych kontajnerov – buniek. Počas dvadsiatich šiestich rokov pôsobiacich v tejto oblasti prešiel náš výrobný proces mnohými zdokonaleniami.

Kontajnery umožňujú vybudovanie ubytovacích, kancelárskych priestorov, predajných stánkov, skladov, škôl, sociálnych zariadení a podobne. Kontajnery možno použiť ako samostatne stojace objekty alebo jedno až trojpodlažné objekty, prípadne ich možno ukladať vedľa seba. Vynechaním bočných stien v zostave kontajnerov je možné vnútorný priestor niekoľkonásobne zväčšiť.

Zostavené kontajnery možno zastrešiť prídavnou strechou alebo uplatniť ďalšie architektonické úpravy. Sociálne kontajnery sú určené ako doplnok kancelárskych alebo ubytovacích kontajnerov, prípadne môžu slúžiť ako dočasné vybavenie staveniska a pod.

Zákazníkovi ponúkame možnosť riešenia jeho predstáv pomocou, pôdorysného riešenia pre lepšiu názornosť a vyberie si riešenie, ktoré mu najviac vyhovuje. Varianty pôdorysného usporiadania kontajnerov ako aj vnútorného riešenia možno prispôsobiť želaniu zákazníka.

Vlastné stvárnenie je ešte umocnené aj škálou rôznych materiálov používaných pre opláštenie a konečnú úpravu fasád. Napríklad použitím tenkostenných omietok Terranova alebo Baumit sa vzhľadové celý objekt priblíži k bežným stavbám a stratí charakter stavby vytvorenej zo súboru kontajnerových modulových prvkov. Vzájomná stabilita objektu je zabezpečená spojovacími prostriedkami.

Výhodou týchto montovaných stavieb je hlavne rýchla dodávka a hlavne nízka cena v porovnaní s klasickou výstavbou z tehál. Dodávka sa pohybuje v rozmedzí 55 – 60 dní od podpísania zmluvy.

Z NAŠICH REFERENCIÍ

  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image
  • image

Výroba univerzálnych kontajnerov

ZA PRIATEĽNÉ CENY